2012-02-14
因有book位的关系所以唔洗等已经有位坐, 寻日去到Boathouse, 叫左一个细既Seafood Bucket , 一个caesar salad , 仲有一个心太软 Seafood Bucket我地个sauce要左White wine garlic, 佢有少少洋葱系入面, 好得意, 味道适中, 唔会抢走海鲜既味道, 份量问题: okay, 有11只青口, 青口好嫩, 有少少沙不过可以接受, 有两只虾, 好爽好弹牙, 有几只蚬, 仲有两块多士caesar salad我地个topping叫左烟三文鱼, 自己都系三文鱼爱好者来, 所以觉得好味~份量问题: 好okay, 佢成只获咁上都霸左四分一张台!! 里面d生菜都面包糠份量都够既心太软 (我今日先知原来心太软个英文名系叫Death of Chocolate, hehe!!呢个系女友要order既, 美中一足系佢焗得唔够热, 不过甜度系够既
Seafood Bucket
caesar salad