招聘中
薪金面议
11天前
$16,000-$19,000
月薪
餐厅: 千両 (MOKO新世紀廣場)
资讯:

2017-02-16 550 浏览
情人节来到千两过,第一次食呢间,定位系中端日料,价格算系中等,两位300几好饱,有分卡位同埋回转位。小菜叫左一个牛油杂菌,非常非常好食,牛油味足够,又入味。不过金针菇就多左d,其他菇比较好食一定要岩岩上来即食,如果唔系放冻左个味道就会麻麻哋啦主餐叫左一个lunch set,性价比一般般,5旧寿司+天妇罗+汤面一碗,未去到非常之惊艳的好吃,不过都还可以另一道小菜,是芝士焗豚肉卷,做法都几特别,用猪肉包住d饭团落芝士去焗,稍微有点芝士的酸味,最好系多人share,两个人食到后尾会觉得太heavy之后试左佢地d串烧,都系普通左d,牛舌太硬,鸡翼就中规中矩最后就是这个蟹子鳗鱼卷,外面包覆的紫菜是炸过才去包的,外脆里嫩,口感很好。不过d鳗鱼就没什么味道,要点旁边的酱汁先会有味~总体来说不高分也不低分,可能我们唔识叫好野,可以比多次机会下次再试过其他野的。有加一服务费~
一定要岩岩上来即食,如果唔系放冻左个味道就会麻麻哋啦
之后试左佢地d串烧,都系普通左d,牛舌太硬,鸡翼就中规中矩

有加一服务费~