2008-02-19
早于一个星期book位,好多地方已经full哂,见到openrice介绍这间餐厅,而且又有不少好评,所以就来试试~~ 地方位置都算几方便,行出地铁站行20步就到, 上到楼上感觉都有点浪漫同新年feel,不过其实虽然有全层位置但系不算很大!我们的位置都几近门口,但不需跟其他客人搭!食物集中在一边的L位置,选择算OK多啦,有十几样热食,有个少型粉面档,有十几样沙津配料,有生豪青口,寿司BAR有新鲜即切三文鱼刺身,甜虾,蟹等,仲有好mini的鳗鱼饭同前菜,细细碟可以留肚食多d其他东西!鱼生都几好味,而且师傅好有礼貌! 甜品区只有好细个架,不过隔一阵就d新cake出来,味道都不错,而且有几款细细杯cream,仲有个小型朱古力喷泉,都可以一试!不过雪糕就好唔得喇,放左两盒牛奶公司o向到,两款都好麻麻!虽然未算十分丰富的一餐,但系唔洗同人迫,这间都是ok的选择!