2023-02-12 259 浏览
情人节快到啦☺️谂好同情人去边度食未⁉️今次就有好推介啦㊙️呢间小店真系好值得同路人去帮衬😳呢间店主打去食和牛嚟到点可以唔叫和牛呀🤣.日式野菜日本椰菜配上麻油,整体麻油味好重🤨.虾心萝卜呢个前菜一小口😍岩晒同另一半一齐食,底层放上清甜既萝卜,中间放左大虾作点缀🌸.日本和牛刺身拼盘刺身方面有吞拿鱼、三文鱼、同埋生和牛‼️全新方面都食得出好新鲜,今次都系第一次食生嘅和牛😳估唔到有意外惊喜😍 生和牛一放入口,食到油脂既香味,做到入口即溶🥺不过一块起两块止就够啦.日本和牛海胆寿司呢一个和牛寿司系用熟既和牛,上面再放上海胆😇海胆方面鲜甜,两个配搭起上黎都好夹👍🏽.甘鲷立鳞烧呢个坐喺我omakase入面成日都食到😳估唔到依到都有得食🤣炸到啲鳞一条条,就知道好脆口啦‼️配上薄薄既莲藕片,食落去就好似薯片,真系想食多几块.火焰牛扒呢个系依间店嘅招牌菜😏超多人会叫‼️呢个牛好有牛味😍同埋拎上黎果时会为客人点上火焰,好有igable,低下配上超甜嘅洋葱🧅虽然呢个菜系用上港式铁板为我哋呈上,但质素绝对系唔系港式牛扒😳.烧牛肉冷乌冬呢个乌冬整到好弹牙配上麻酱😳超级开胃😂烧牛肉方面切到好薄,食落去唔会话好肥腻😏.桃红士多啤
日式野菜
日本椰菜配上麻油,整体麻油味好重🤨

虾心萝卜

日本和牛刺身拼盘