Three on Canton

餐厅: Three on Canton
资讯:

2022-02-14 2254 浏览
情人节就快到啦, 疫情又咁严重,要揾一间自助餐食都唔容易。 喺openrice睇到three on Canton, 仲要有八折可以订位,立即搞掂。黎到要求窗口位,都非常快安排得到, 整体人流都唔算多,好有足够嘅空间亦都好够静。今次最主打系想食刺身同冻海鲜,所以就拣呢间呀。 虽然佢哋冇长脚蟹,但都有面包蟹,青口,翡翠螺。热食方面最钟意都系佢个自选粉面, 竟然有银针粉配清鸡汤或者喇沙。 我encore 最多嘅就系佢嘅三文鱼刺身,果然系好厚切,切𠮶位姐姐嘅态度都非常好。另外一个欣赏位,就系佢哋嘅即冲地饮,我梗系叫咗滋润嘅柚子蜜啦。自助餐列表我都系好钟意自己打个列表出嚟,咁先有诚意比大家睇到究竟呢度,有乜嘢正嘢食。肉类烤和牛,大旧火腿,仲有牛脷、烤鸡扒海鲜饭等等刺身三文鱼,八爪鱼,吞拿鱼,油甘鱼,鸡蛋等冻盘小龙虾,青口,八爪鱼, 面包蟹,灼虾,翡翠螺,蚬各国美食印度野,芝士火窝,中式点心,中式蒸鸡, 南乳猪手, 椒盐鱼柳,即煮中、西式面食,芝士,沙律吧,生果甜品哈根大师雪糕加雪条面包布甸, 凉粉, 朱古力喷泉即冲饮品,任饮橙汁2人价钱

自助餐列表

肉类
烤和牛,大旧火腿,仲有牛脷、烤鸡扒海鲜饭等等

刺身
三文鱼,八爪鱼,吞拿鱼,油甘鱼,鸡蛋等

冻盘
小龙虾,青口,八爪鱼, 面包蟹,灼虾,翡翠螺,蚬

各国美食
,芝士,沙律吧,生果

甜品
哈根大师雪糕加雪条
面包布甸, 凉粉, 朱古力喷泉

即冲饮品,任饮橙汁

2人价钱