2018-02-21 310 浏览
2月14,又系一年一度烦食咩既日子今年好好,朋友介绍左呢间酒吧形式既餐厅,呢d喜庆日子人冇坐满亦唔似周围既餐厅人山人海好鬼嘈,两个人可以慢慢享受今晚既二人晚餐🤣有隔开既空间,应该都几多人会上黎开party, 地方阔落,有最新既酒game, 入面d亦有标机,我都玩左几手哈哈点餐既时间到,以尖沙咀呢区黎讲,价值好扺食😮而且set dinner 仲可以用较平既价钱转特色既cocktail beer 等,情人节都冇特别贵,几好几好。不过餐牌可以整靓d😂外皮烤得酥脆,但里面薯蓉亦保持到水分不会太干,加上铺在上面既芝士,口感好好,不过喜爱芝士既我,觉得佢芝士可以再落多dSignature Cocktail - Mermaid 其实杯杯都想试,最后试呢杯味道好丰富,酒味冇盖过其他既味道,亦好fruit, 容易入口,不过sea salt 感觉落多左少许,如果淡d就perfect!唯一唔太好系佢出餐时间真系好耐,虽然如此,幸好佢食物质素几好同玩既野特别多,系等既时候都可以玩下骰子同标,都冇饿亲我地既haha!
2月14,又系一年一度烦食咩既日子

Signature Cocktail - Mermaid