2023-02-15
难得情人节去食饭 周围餐厅都满晒见到OpenRice推荐呢间餐厅所以就book黎试下!因为同行有朋友生日,于是打去问下有无蛋糕可以预备定先,听电话嘅姐姐话佢地转咗泰国餐厅所以就无蛋糕🥹可惜系因为呢度都无更新最新餐牌同食后感 fake咗添!我地三个人叫咗四个菜泰式炒金边粉、泰式腊肠炒芥兰、软壳蟹咖喱同情人节菜单青口配忌廉汁菜单睇落去都好正常,点知一黎到就出唒事!首先份量非常少,炒菜只碟大概一只手掌大🌚之后就系所有嘢都好咸好咸。。。炒芥兰腊肠已经有味,但食落去就知应该再落咗好多盐,芥兰仲要炒到干唒🌚金边粉系用茄酱炒出嚟,又湿又咸之余,似西炒意粉多过Pad Thai!! 咖哩软壳蟹又系劲咸,咖哩系港式咖喱🍛不过好在比嘅份量都多 有两只大蟹!最后就系青口 。。。食落去有沙 又系好咸。。。总括嚟讲呢间餐厅除咗环境okay,野食真系好麻麻,员工态度好好但食物质素真系要大大改善!
周围餐厅都满晒见到OpenRice推荐呢间餐厅
所以就book黎试下!
可惜系因为呢度都无更新最新餐牌同食后感 fake咗添!
我地三个人叫咗四个菜
菜单睇落去都好正常,点知一黎到就出唒事!
首先份量非常少,炒菜只碟大概一只手掌大🌚
之后就系所有嘢都好咸好咸。。。
最后就系青口 。。。食落去有沙 又系好咸。。。