2019-05-15 1969 浏览
今年情人节晚餐拣咗喺呢度食,一来想食生蚝,二来见佢食评好高,三来贪佢近屋企当晚去到,全餐厅满座,好难得另一半今次好乖咁早三个礼拜前订位,如果唔系真系冇得食!全晚只得一款情人节套餐供应,我哋好自然就点左两set,头盘系两款唔同品种嘅生蚝,其中一款系韩国,而另一款就唔记得啦,但两款都好好食同一时间,我听到隔离枱点菜,原来可以只叫一份情人节套餐或者可以散叫其他菜式,而唔需要指定食情人节套餐,只怪我地唔一早问清楚,否则我哋可以试多啲唔同嘅菜式,唯有下次再试啦!食完𠮶两款生蚝,我哋仲听店员推介点多咗四款不同品种嘅生蚝,主要系来自法国、西班牙同澳洲,全部都好新鲜好好食除咗生蚝外,佢哋其他菜式都唔错,但当然以生蚝最出色啦,而且佢哋嘅店员都好好礼貌及友善,价钱又唔算贵,如果下次近近地想食生蚝,呢度系不二之选

2019-02-14
庆祝纪念