(非会员)
2006-02-17 31 浏览
每年情人节都来食饭,从呢度一开业到昨天,都唔知来了几次。多谢阿sue唔嫌我烦,成日要佢转menu,又要迫佢记住我唔食咩!!昨天老公出了trip,都同d friend 来帮衬。其实昨晚第二轮大部份系熟客,点解咁多熟客,一定有佢原因。好似之前有人话,口味野,好个人,钟意就钟意,唔feel就唔。我钟意来呢度食饭,系因为d食物质素,环境(可以好似系屋企一样但唔洗自己煮),阿sue热诚。我成日麻麻烦烦佢都冇say no,就可知佢系用心来客。昨晚食物保持水准,食得好饱!!样样都好食!!仲有心意小礼物!!1)金枝玉叶- 特备面包及小吃2)恋恋的心( 特式龙虾汤及南瓜汤)3)爱之礼盒( 鹅肝酱挞/ 大虾酥皮盒配鸳鸯鱼子酱/ 田园沙律)4)两小无猜- 烧蚝并香酱青口5)璀璨岁月–大盆( 二人共用) 括: 双色鱼/ 烧羊西冷/ 烤鸭6)浪漫轻舟–特式饭/ 意粉或薯蓉7)共谱恋曲–朱古力软心布甸配冻梳乎里8)甜甜蜜蜜–情人节特备蜂蜜茶我觉得系熟客就自然继续来,新客的话佢地试过就知唔食。唔好理d人话系咪做媒,有好多人成日好无聊周围写野中伤人。阿sue, 继续比我两公婆烦,我地支持你同你honey呀!!

1)金枝玉叶- 特备面包及小吃
2)恋恋的心( 特式龙虾汤及南瓜汤)
4)两小无猜- 烧蚝并香酱青口
6)浪漫轻舟–特式饭/ 意粉或薯蓉