2016-08-25 385 浏览
母子响荃湾广埸睇完戏出来, 下大雨㖞! 唯有响附近揾嘢食啦! 咦…. 新开ga? 未见过呢间餐厅嘅, 一于试吓佢啦!我哋点了温泉蛋炒杂菌、松露意大利饭及士多啤梨乳酪沙冰, 而亚仔就点了意式三文鱼薄片、 澳洲蟹肉意粉及朱古力牛奶沙冰. 不要以为我哋两母子咁大食, 叫咁多嘢, 系因为我哋见到隔离枱点个d嘢食, 都系个碟大大, 食物细细, 以我大食积嘅仔, 系好肯定系唔够佢食, 所以先点多两个𩠌.温泉蛋炒杂菌好香, 同平时出街食个d有好大分别, 唔知系咪因为加咗只蛋的关系呢? 松露意大利饭都系好香, 厨子都放足够嘅松露, 无呃秤! 最正系杯特饮㖞, 天气咁热, 整杯沙冰, 好爽! 亚仔快手到, 相都未影, 佢已经饮咗半杯!偷咗两啖亚仔碟意粉嚟食, 又几好味㖞! D意粉都爽口弹牙, 无黏嘴, 唔错! 整体嚟讲, 食物质素唔错, 唯独份量对我哋嚟讲有点细!

温泉蛋炒杂菌
松露意大利饭

意式三文鱼薄片
澳洲蟹肉意粉
整体嚟讲, 食物质素唔错, 唯独份量对我哋嚟讲有点细!
温泉蛋炒杂菌
松露意大利饭