2023-07-13
一直对Outback都有一种情意结❤️ 久唔久就会想去食下嘢......🤭今日同feifei就过黎食lunch😋本座order 左份烧肉酱味猪肋骨 而feifei话天气热 无乜胃口 就求求其order左 芝士白汁烧虾寛面😅 (真系无胃口?)😏Outback 最岀名嘅黑糖包...... 好味 已经唔系今日嘅事😋😋😋 所以就唔多讲喇🤭 Lunch set 有餐汤, main course 同 餐饮是日 餐汤 - 普普通通 不过不失的忌廉汤烧肉酱味猪肋骨 - 份量超大 (对于普通女仔嚟讲 算系好大份)所以同feifei 开心sharing!味道方面 - 真系咁多年都保持到水准 肉质唔算嫰滑juicy 因为系一d肥膏都无🤭 我觉得好OK嘅; 配菜方面系幼身薯条 🍟 无炸过火!芝士白汁烧虾寛面 - 我好想讲吓啲虾... 系菜名系叫(烧虾) 但同我嘅认知有啲出入 佢𠮶啲虾系虾仁仔 绝对无烧嘅成份😅😅😅 意粉方面,有一两条太硬 未煮熟….. 但系白汁味道啱啱好 每条意粉都挂到汁 餐饮方面:冻柠茶 热柠水- 冇乜特别 冇乜comments😂Outback 屹立香港咁多年 见证左香港大大小小嘅变迁 都依
今日同feifei就过黎食lunch😋
是日 餐汤 - 普普通通 不过不失的忌廉汤
烧肉酱味猪肋骨
芝士白汁烧虾寛面
Outback 屹立香港咁多年 见证左香港大大小小嘅变迁 都依然无惧风浪 系绝对有佢嘅原因 !