2018-11-11 1018 浏览
小弟读书时代既饭堂,近年竟然变成元朗美食之选之一😏情怀既味道,重来都系无价,你细个饮过既好立克,妈咪面,富豪雪糕,到今日再食番,点都有加成🌟🌟舖头唔大,加埋廿个位左右,始终系地区小茶记,装修陈设唔好多要求,实如其名,成间舖内部都有玻璃😂😂再一次叫椒盐杂扒炒饭底,大大份,视觉冲击一流,人大咗,真系未必成份啪得晒落肚😄😄 入面讲真,猪鸡火腿肠仔范范有,好似winning自制球员全部数值99,仲要红色箭嘴向上🔺玻璃屋个椒盐系列从来都无得输,饭同肉都保持干爽,椒盐系面吊起肉味,炒饭底又令肉味同番饭夹到,自己最爱系肉同饭沟埋一齐放入口o赵其实几年前系咪比人投诉话唔得,我又觉得质素未变,你山长水远入黎元朗,乜都打折吖,但份情怀味道,对我呢啲元朗小孩就无价💓💓
小弟读书时代既饭堂,近年竟然变成元朗美食之选之一😏

西炒饭
杨州炒饭