2013-07-05 147 浏览
和同事放工到cwb shopping,到餓諗去邊食野的時候我想起我係openrice睇過ocio的All Day Breakfast & Waffle 睇落好好味所以決定拉埋同事去會一會佢~~入位後,諗諗要食咩的時候,我睇意粉好似幾吸引,所以決定唔食All Day Breakfast,食意粉兩個人order左: 凱撒沙律 , carbonara , 情迷朱古力窩夫凱撒沙律(唔記得影相): 無特別,普通貨色 (只係為左健康先叫沙律)carbonara: 材料有 Bacon, Mushroom, Green Pepper, Onion, Parmensan cheese, 醬汁非常濃郁,用料十足, 賣相都好好, 絕對是超水準之作!!  (醬汁比較膩, 兩個人食就岩岩好)情迷朱古力窩夫: 朱古力味的窩夫+朱古力醬+朱古力碎粒+石板街朱古力雪糕球成件事係超級朱古力一上台就傳來濃濃的朱古力香, 窩夫名熱, 與雪糕球形做「冰火」好戲!! 唔會太甜, 超濃朱古力味!! 女生最愛結尾: 食carbonara個時已經好驚喜, 再食埋個窩夫, 絕對係喜上加喜!!!我一定會再幫襯ocio!!!(下次試下廣華
和同事放工到cwb shopping,到餓諗去邊食野的時候

所以決定拉埋同事去會一會佢~~

Carbonara 煙肉蘑菇扁意粉
情迷朱古力

成件事係超級朱古力
唔會太甜, 超濃朱古力味!! 女生最愛

我一定會再幫襯ocio!!!(下次試下廣華街個間先xd)

報告完畢~~~

2013-05-18