2014-09-13 1755 浏览
情迷系列之东方威尼斯香港地,成日出街都要同人逼,到底可以去边 hea? 吴通真是要飞出香港,去欧洲先可以慢活?(慢活只限星期六或者日)好在中有地方给香港人享受生活(吴一定要好有钱先可以享受既。中有一个地方是无金铺无莎莎既,就是属于香港既东方威尼斯~~~大澳!由于生活上太多烦恼既野,如果想洁净心灵真是要去呢度。我地成班丝打下午出发,跟住行下食下炭烧鸡蛋仔吖,就去向慢活致敬,向苏卢出发。利申:不是咖啡专家,只是初级咖啡爱好者。苏卢是一个好悠闲,好有意境既慢活点。一入铺面就听到类似嬉皮士或者悠闲法文歌,第一时间已经用听觉俘虏你。然后是气味,淡淡自家制作咖啡香,跟住我地当然是二话不说入去入面可以对住无敌大澳风景既sofa 位坐低。跟住就开始有个好智者 feel 既老板招呼我地,讲 d 咖啡既知识与味道,好 tailor made 既感觉。呢种专业一条龙式既吸引已经可以给好多颗星星,加埋个景,我完全觉得比外国中好,因为以呢个价钱可以享受呢种生活,真是好高性价比呢!最后,都是个句,呢 d 野要自己感受先知东方威尼斯既魅力。
情迷系列之东方威尼斯

利申:不是咖啡专家,只是初级咖啡爱好者。

最后,都是个句,呢 d 野要自己感受先知东方威尼斯既魅力。
  • 全部