餐厅: 壹家小廚
资讯:

2022-05-21 862 浏览
呢间餐厅食物质素好一般, 不过因为附近街坊间唔中都帮衬下今朝食完嘢谂住埋单, 见到有支付宝, 咁就同佢讲话支付宝畀钱佢无啦啦冇头冇尾叫我scan q r code, 不嬲畀钱都系我开个q r code, 跟住佢scan我个code㗎嘛, 佢只是墙上边𠮶张纸叫我scan q r code, 我话唔明. 第一个好大声同第二个讲- 佢话佢唔明㖞! 大声到成间餐厅嘅人都听到第二个冲过嚟想㩒我部电话, 我同佢讲你唔好掂我部电话, 话畀我听点做, 佢即刻黑晒面发晒老皮, 跟住一路好晦气咁样, 之后我同佢讲- 啲公公婆婆你就帮佢啫, 我哋嘅话你唔使掂我部电话, 佢仲好忟憎咁话我净系教你, 唔系想掂你部电话咁样, 眼神凶狠语气晦气! 一间餐厅嘅职员咁样去到个客嘅?!
呢间餐厅食物质素好一般, 不过因为附近街坊间唔中都帮衬下

一间餐厅嘅职员咁样去到个客嘅?!