为咗庆祝生日,提早一星期订枱同埋花蟹汤底。订了八点,朋友七点几接近八点去到坐低,其后我八点去到,一坐低先俾人教训,做乜七点几黎霸住张枱令佢做少咗生意。真系好奇怪,俾枱𠮶阵又唔出声,之后人齐就开始教训我哋? 一坐低个女嘅负责人就系咁俾说话客人听,呢啲系咩服务?之后仲离谱!我哋叫晒野,然后一而再,再二三问佢:之前订咗嘅汤底呢系咪留咗单啊?点解咁耐仲未到嘅?个囡嘅负责人重复喺度讲话要等一阵架𠮶个汤底呢啲蟹要炒要整。于是乎我哋等左超过一个钟直到九点几都未有汤底俾我哋打边炉。再追问第二个负责人先话原来冇晒我哋订个汤底。如果系咁,预订黎有咩意思呢?如果冇又唔一早讲,点解要三催四请左咁多次,一个钟头后先话冇呢?之后个负责人话,我哋最多玩个好贵嘅中虾汤底俾你地啦。于是我地再等多15分钟,点知黎到系一个一般铺头5分钟都唔使已经可以有嘅普通汤底,中求其用啲好普通嘅虾三小只就话系好贵嘅中虾汤底来敷衍客人。真系好离谱无论食物同质素服务连去大家乐打个边炉都不如。打边炉最紧要系乜嘢?连个波都比唔到客人请问咩叫打边炉呢?食物开天杀价,然后食到一肚气,一间咁嘅铺头可以喺九龙城仲生存到真系难以想像,最后到一半我哋决定走

之后仲离谱

食物开天杀价,然后食到一肚气,一间咁嘅铺头可以喺九龙城仲生存到真系难以想像,最后到一半我哋决定走啦,食餐安乐茶饭都唔得,当啲客系乞儿,绝对唔会有下次!