2024-10-06 142 浏览
本人因为这个没有礼貌的男职员,第一次写食评。起初一行8人第一站就想食这间店的桂花芒果卷。因为之前食过,知道只有这个产品比较特别,其他食品很差劲。我们分开两张枱,每张4人(两家人),起初这男职员落单时已经叹气了一声,应该是觉得我们叫得少,8个人叫8旧芒果卷!我哋一食完已经起身走,因为都分开枱,就叫男职员分单,点知佢好大声又叹气!我即刻问佢:你叹咩气呢又?他答:我打埋一张单,点知你又话要分单,好麻烦呀⋯⋯我答佢:咁唔分啰!你表达出来嘛!不用叹气吓嘛?!他还回应我:你哋之后自己PayMe咪得啰!今时今日咁嘅服务态度!跟本就叫人唔好再嚟帮衬!唔怪得咁多人上大陆玩!他跟本就是赶客!后面有个女职员还安慰他,国庆呀⋯⋯!睇嚟他平时态度会更恶劣。因为我见应该所有劣评都是因他而起的!总之以后都会再食呢间店! 我之后行去食长州冰室,人哋又好食、又好招呼!同呢间真系差天共地!
本人因为这个没有礼貌的男职员,第一次写食评。
他还回应我:你哋之后自己PayMe咪得啰!
  • 桂花芒果卷