2023-02-16 252 浏览
真系咸鱼白菜,皆有所爱, 见到有人写好评就入去试下, 点知伏到一塌糊涂, 呢间面馆嘅上一手去做coffee shop 佢冇做咗几耐呢间面馆就整咗手呢做啲装修可以话冇变过 沿用返coffee shop嘅装修 但系唔知系颜色嘅问题定一话呢间舖头做清洁做得唔好望上去啲嘢好旧同好油立立入到去冇人招呼,店员都自己坐埋一边喺度玩手机, 直到你用q r code落完单,隔咗五分钟先拎会面畀你,先可以见到𠮶店员一面佢可以拣嘅𩠌都好多,不过佢嘅价钱向新蒲岗嚟讲系偏贵嘅,啲非肉食嘅𩠌都要10蚊起,我觉得有啲贵,可能我食开康强街𠮶间,平靓正😂😅甘讲翻碗面,我叫咗河粉底+鱼蛋+酸斋+猪肠个河粉系炒嘅河粉,厚身❌️弹牙,唔好食猪肠,入味嘅,但系系梅嘅,生渣嘅鱼蛋,有陈皮味,但系个咖哩辣到抢喉,完全食唔到酸斋,佢嘅酸味又系抢喉,得个酸字,系酸到寡,完全食唔到落口,扒咗两啖,埋单走人,盛惠49,CP值唔高,怪唔得之小猫两者

甘讲翻碗面,我叫咗河粉底+鱼蛋+酸斋+猪肠
个河粉系炒嘅河粉,厚身❌️弹牙,唔好食

猪肠,入味嘅,但系系梅嘅,生渣嘅

鱼蛋,有陈皮味,但系个咖哩辣到抢喉,完全食唔到

2023-02-10
下午茶