餐厅: 百份百餐廳 (新都商場)
资讯:

2022-10-29 260 浏览
周末同埋肥仔两个人食下午茶, 特别推介四点半之后,人流较少,可以即刻有位坐(仲有卡位㖭)炸鱼薯条&西多士, 完美下午茶组合。讲咗★炸鱼薯条★先啦!炸鱼粉少咬落去啖啖肉冇腥味又唔会一啖啖鱼肉粉,正!伴菜的薯条都系真材实料,外脆内软热辣辣 我最钟意系盐比较少,唔口渴☆ 西多士☆足足有一吋半厚,新鲜上碟。望住从冰柜拎出坚硬硬崩崩嘅大块牛油,在热啦啦西多士 慢慢融化,真系令人食指大动,乜嘢减肥、卡路里、胆固醇…都抛诸脑后 最后必须要提及饮品钟意饮柠水嘅朋友,佢哋嘅热柠水绝对香港number 1。百份百用作碎咗嘅柠檬肉运入热水中,每一啖都有柠檬肉 下午茶真系做得太出色,为咗胆固醇超标,都唔敢成日过嚟

炸鱼薯条&西多士, 完美下午茶组合。

讲咗★炸鱼薯条★先啦!
炸鱼粉少咬落去啖啖肉
冇腥味又唔会一啖啖鱼肉粉,正!

伴菜的薯条都系真材实料,外脆内软热辣辣
我最钟意系盐比较少,唔口渴

☆ 西多士☆
足足有一吋半厚,新鲜上碟。

最后必须要提及饮品

下午茶真系做得太出色,为咗胆固醇超标,都唔敢成日过嚟