2023-06-16 117 浏览
首先对唔住,单已经扔左,得返个电子单,亦无影到相, openrice 唔比我post, 问左朋友拎左张相,亦都系全餐最满意既𠮶样野洗左$1758,本人记得好清楚食左咩同大约价钱,系谂谂下唔顺气,先上黎打返句,等大家唔好伏,唔知几时会比人delete,睇得切就睇叫左:海鲜(?鱼生)沙律(~$90)份量劲少,一个饭碗唔够,鱼生比例多(一粒粒0.5cm3),可惜用料差,用啲鱼生唔要既根位,而且无好处理过,同友人每人两三旧要吐出来当夜送既拖罗(两件)中至大拖位置,品质唔错鹅肝多士(~$300)其中一个满意既菜,两件鹅肝酱唔知咩苹果多士,两件鹅肝(~5x5cm大,~1cm厚),鹅肝熟度啱啱好明太子玉子烧(~$90)首先,佢唔可以叫玉子烧,玉子烧系firm 身,佢系林到散,明太子"酱"份量够,有足够明太子味,如果佢系明太子奄列会好接受d(铁板师傅手势唔好多好bo)唔知叫咩既鸡软骨(~$80)用既系细既三角鸡软骨,配左照烧汁,配料洋葱同葱,首先,一开始食都ok,冻左之后就慢慢发觉一半咁济既鸡软骨上面既汁系有㶶味,洋葱劲hea 大大块,完全唔系配合鸡软骨而做既(铁板师傅手势唔好多好bo)A4和牛铁板烧

叫左:

海鲜(?鱼生)沙律(~$90)

当夜送既拖罗(两件)
中至大拖位置,品质唔错

鹅肝多士(~$300)

明太子玉子烧(~$90)

唔知叫咩既鸡软骨(~$80)

A4和牛铁板烧(~$588)
首先,佢一碟~14旧(2cm3)左右,熟度~5成,份量ok ,但佢用得咁既价钱,系唔会expect 佢有渣,两至三旧系有咬唔断既根,仲有佢完全用唔到铁板烧既特性,个牛个外面唔脆,其中有一两旧系全脂肪(铁板师傅手势唔好多好bo)

龙虾铁板烧(~$300)
份量系一尾龙虾,第一样,佢同埋个半生既龙虾尾壳一齐送黎,想点?第二样,佢既龙虾,熟到un 晒,第三样,佢应该同啲龙虾膏一齐再炒再上碟,但炒到㶶左,表面系有阵㶶味(铁板师傅手势唔好多好bo)

(好似叫)猪肉大阪烧(含炒面)(~$160)
个大阪烧,size 细,方包咁大,上面既猪肉,真心咁讲,唔知系咪㶶定咩,本人食落系烟肉咁;面,无炒过,唔脆,仲要系份量劲少,唔知有无用到半个拉面呢;最重要,本人人生第一次食半生既大阪烧,唔知系特色定咩(铁板师傅手势唔好多好bo)

蟹肉海鲜炒饭(~$88)
一满既饭碗,蟹肉特登放上面,等佢靓d,唔知系咪又用虾膏既问题,友人觉得系有d 㶶,本人就觉得唔太夸张

柚子soda (~$58/枝)
枝装野,系你面前倒,价钱唔评价

好彩有88 折,唔系就1900