餐厅: Poke Go (大南街)
资讯:

2024-09-26 0 浏览
一路都想试下Poke, 见到呢间店虽然系内街但都几多人排,所以就黎试下🙋🏻‍♀️有好多选择下,如果选择困难症就可以拣特选😂 我地就拣左Nalu +三文鱼 & Shoyu Ahi,自助落单最方便💁🏻‍♀️ 两个饭既卖相都好靓,成幅画甘,一见到就好有食欲🍽️Shoyu Ahi材料好丰富:吞拿鱼/海带/青葱/紫洋葱/鲣鱼酱油/木鱼丝/芝麻吞拿鱼新鲜同切得几大旧,好有口感,海带清爽🍽️Nalu 再加三文鱼想食八爪鱼又想食三文鱼,但特选系无呢个选项,所以唯有追加😆。 三文鱼同八爪鱼都好足料,大旧新鲜,所有配料既分量都好多,酱系可以分开上,我叫左多酱后觉得太多太漏,所以建议大家拣分开上登记会员有优惠🙋🏻‍♀️绝对系想健康又想丰富既选择

💁🏻‍♀️ 两个饭既卖相都好靓,成幅画甘,一见到就好有食欲

🍽️Shoyu Ahi

吞拿鱼新鲜同切得几大旧,好有口感,海带清爽

🍽️Nalu 再加三文鱼

登记会员有优惠