2023-09-24 781 浏览
几个同事仔,期待咗差唔多成个月嘅gathering ,结果未食完已经失望到极点。我哋4位女仕,每人最低消费系要叫一个餐,份量系几多嘅,仲要送咗份西冷,我哋其实真系食得几吃力😥呢个咁一人一个餐嘅policy,真系好屈机掠水😑入到去其实无咩可以比你拣,因为只系得3个餐,唔太肥,几肥,同好肥嘅和牛,因为好肥果款无货,所以只能够拣剩低果两款落完单,唔知系咪佢哋太得闲,张台又细,啲侍应仔又系咁上菜,我都唔知点执比佢好🙄,喂呀!大家都知食呢啲真系要啲时间,佢哋唔应该将限时交枱就set得咁短啰,食餐饭都赶头赶命咁。我哋4条友,得一个咁细嘅pan ,真系要唔停手咁煮先赶得切,由于实在太油腻,我就问个女侍应可唔可以换过个新pan比我哋,因为我唔想啲菜都索哂果啲油,结果个女侍应反咗我白眼,仲要系一句说话都冇讲,我问佢系咪唔得,佢继续唔出声,果种笑容好似笑紧我哋低B咁,另一个男侍应行过嚟就正常态度,我先觉得我哋唔系有问题。整体来讲,食物质素尚可,服务态度好差,价钱方面就……我觉得呢个价可以再揾到间好食好多啰!

前菜
西冷