2019-12-16
我从来都未写过食评 但今次真系唔想写都唔得唔希望有第二家人 好似我哋咁惨 浪费咗一个节日食饭嘅好时光! 1)食物非常难食 清灼八爪鱼淡而无味 ps 系落单婶婶专登推荐我食嘅 2) 蟹煲 煮得过熟 粉丝淡而无味 3) 羊腩煲索价388蚊 只有大概五六件羊 而且非常唔入味 我够胆讲稻香98炆羊腩煲畀佢好食一百倍 。 4) 脆猪手 系全旧都系肥膏 完全冇肉食 而且非常咸5) 蒜蓉粉丝蒸扇贝168蚊4只 扇贝雪味十分浓郁而且加劲多蒜蓉遮盖都食得出系雪货 粒扇贝我九成肯定系放返落个壳度再落去蒸 佢够胆收我呢个价钱 我真系佩服 但不得不提豉油鸡系做得几好食嘅!!其实都系因为屋企人听过佢嘅名气而慕名而来 今餐真系食得非常不满 我地一家人向来都唔系 对食物要求好高嘅人 但呢间餐厅服务质素 以及食物都非常垃圾 加上地点十分隔涉 想嚟食嘅朋友真系要三思!ps 餐厅入面有个肥叔叔态度十分恶劣 唔明白点解黎畀钱食饭都要受气
唔希望有第二家人 好似我哋咁惨
浪费咗一个节日食饭嘅好时光!
1)食物非常难食 清灼八爪鱼淡而无味
ps 系落单婶婶专登推荐我食嘅
2) 蟹煲 煮得过熟 粉丝淡而无味
4) 脆猪手 系全旧都系肥膏 完全冇肉食
而且非常咸
但不得不提豉油鸡系做得几好食嘅!!