2024-01-27
嬲到第一次出post天气冻都想食热啲 见佢已经整定晒4 5底摆咗喺度 可能冇乜人帮衬 眼见放咗一段时间嘅样好声好气话想要底即整嘅 个老板用好串态度 话一系热 一系就脆(即系摆咗喺度好耐𠮶啲)但系我食开咁多鸡蛋仔 可以热同脆 两兼之后 佢就喺部机撩出嚟就秒用袋装住 用吹风机定型 或者等一等都冇就比左我一拎上手已经变紧淋我问佢可唔可以帮我吹一吹大大声话 吹一吹就唔热㗎啦(完全系捉字虱嘅态度) 仲同佢partner一唱一和 佢仲大大声讲 :买大鸡蛋仔啫,唔知以为买层楼我见个机系枱面我就自己吹几下 默默地走左其实我只系想要一底正常嘅即叫即整鸡蛋仔 完全冇任何刁难成份 都有呢啲说话听 我听到都呆左冇比任何反应好啦,咁以为佢真系淋都好食先咁大口气点知一食落去完全冇蛋味,唔知食紧啲咩 仲要已经变咗一pat嘢 衰过食毛巾 试咗一粒之后扔咗间嘢完全侮辱鸡蛋仔 咁都俾得落啲客然后去隔离街莲姐买顺返条气 人地唔洗讲已经即叫即做 仲又热又香又脆
天气冻都想食热啲
好声好气话想要底即整嘅
但系我食开咁多鸡蛋仔 可以热同脆 两兼
之后 佢就喺部机撩出嚟就秒用袋装住
用吹风机定型 或者等一等都冇就比左我
一拎上手已经变紧淋
我问佢可唔可以帮我吹一吹
佢仲大大声讲 :买大鸡蛋仔啫,唔知以为买层楼
我见个机系枱面我就自己吹几下 默默地走左
好啦,咁以为佢真系淋都好食先咁大口气
间嘢完全侮辱鸡蛋仔 咁都俾得落啲客