餐厅: CHICKEN FACTORY (淘大商場3期)
资讯:

2023-05-31 485 浏览
晚餐唔知食咩好,去到淘大咁多选择真系花多眼乱!目标唔想食饭下的选择,选择左鸡主题嘅Chicken Factory。两个人叫左一只烤鸡,原只上,一客口水鸡,两个人真系叹世界呀,烤鸡原只上,我地带上手套原始食法多味,又嫩,不过系有d太重口味,饮品唔多选择呀所以都有d 口渴呀跟住食埋无骨海南鸡啦,咁口水鸡就等于汁另上,所以都其实系海南鸡,咁鸡都好滑又好嫩,最正就系冇骨呀,啖啖肉呀呢餐真系啖啖肉的好选择呀食左两百蚊,鸡食左半只都Ok,低食
呢餐真系啖啖肉的好选择呀
食左两百蚊,鸡食左半只都Ok,低食