餐厅: 文康食堂 (學生飯堂II)
资讯:

2017-10-04 614 浏览
POLY Freshman注意喇~POLY平食之选~poly最平嘅饭系新CAN白汁鸡粒饭$11,份量冇细到。如果唔大胃口又唔想食呢个唔会转款嘅饭,可以拣下面嘅饭...迷你焗茄汁猪扒饭 $13估吓有几大?仲细过张单XD 其实真系冇可能食得饱架。廿蚊多啲就可以买都full size饭,系迷你嘅3倍,但价钱就2倍都唔洗。但我悭得一蚊得一蚊,焗饭又冇得少饭,所以我唔会叫full size~迷你都有两件猪扒,算系唔错。不过就太咸喇,要狂灌水。有少量蘑菇,都唔算单调嘅~比较特别嘅发现~虽然唔系炒饭底,但焗饭嘅饭系比较饱满烟韧,似系珍珠米。但买两𩠌烧味𠮶啲都系中国又长又尖嘅幼身米。当然系焗饭嘅饭好食啲啦~焗饭系列仲有白汁杂菜同葡汁鸡粒,3款食过都系葡汁鸡最好。不过一日入面焗猪同葡鸡只会卖其中一样,葡鸡大啲probi,所以今日焗猪都几多人捧场架。
如果唔大胃口又唔想食呢个唔会转款嘅饭,可以拣下面嘅饭...

迷你焗茄汁猪扒饭 $13
估吓有几大?
仲细过张单XD 其实真系冇可能食得饱架。

迷你都有两件猪扒,算系唔错。
不过就太咸喇,要狂灌水。
有少量蘑菇,都唔算单调嘅~
比较特别嘅发现~

2017-10-03