想特别一赞,6月15号夜晚七点,剩返佢一个未收工短平直头发嘅女职员,个个女职员好好人,佢已pack哂野,整理d食物,但都为我特登再拎返d食物出嚟,做埋我个单,真系一个好员工!! 今时今日香港难得咁好服务嘅好员工!!不嬲有食开呢间店嘅沙律,觉得多种类,好味同抵食,两款$68,三个款$78,新鲜有益健康,特别钟意佢嘅苹果薯仔沙律,有时我会再加埋汤。Openrice话佢收十点,我都觉得奇怪,因为平时经过都好早收工,而今日我大约7:00夜晚去到,职员都差唔多收工,收晒嘢准备将啲沙律同食物放入雪柜,但系佢见我一场嚟到,又落大雨,佢好好人帮我再pack埋我想要嘅沙律,同平时一样我继续嗌我嘅薯仔苹果沙律同埋长通粉沙律;另外一款吞拿鱼沙律,我就麻麻哋,因为太多洋葱。

2024-06-15
外卖自取