2018-10-25
星期五晚食饭,冇优点,缺点极多,详细如下。1,性价比极低,三四百蚊价钱,三四十蚊质素2,侍应完全当你冇到,烧肉酱汁唔会俾你,生菜要叫几廿次先有,油唔会俾你,𠮶啲泡菜小食更加唔需要讲,直头系冇嘅。注意个190几个好评入面系有齐晒小食酱汁㗎。3,坐咗40分钟,同我讲要交枱,明明系写120分钟,冇一个钟就叫人哋交枱。4,食物质素,绝对垃圾, 我完全吾明白好评入面点解可以无敌吹捧每一样食物,特别系𠮶个酱油虾,完全冇特别到一个点,如果系当系日式刺身嘅话,我比50分。5,我只系入咗第一张单已经唔齐,第二张单影都冇埋,侍应话唔记得咗入,最后一张单嚟咗三份一嘅嘢,6,空气质素差到绝,油烟多到吓死人,返到去要洗几次头都整唔到𠮶阵味, 枱上面给油烟𠮶旧嘢好似系装饰品咁,唔好睇又唔好用。最后总结,问心𠮶句,$300一个人嘅放题, 唔好咁冇良心,乜嘢都求求期期,我俾你呃到我第一次又点样,你咁样冇回头客。