2021-07-11
一行6人庆祝朋友生日#墨西哥粟米片配牛油果酱蕃茄芽莎 🌮🥑🍅(虽然佢个酱都好食,但始终唔够我𠮶次响愉景湾嘅 ZAKS 食嘅咁震撼🤤)#德国超级香肠拼盘 🐖(正常德国餐厅食到嘅肠拼盘)#熔岩芝士面包及薯条 🧀🍞🍟(芝士味都几香而且够多,唔会话食到咁上下薯条无芝士配住食)#烤特色乳猪配香菇鸭肉烩饭 🐖🦆🍚(个乳猪皮好脆同啲肉都几嫩滑,佢配咗两款source,有款好似baby food 嘅苹果蓉😂另外个烩饭汁好香好好味)#美式烧排骨 🐖(每次一大班人食西式菜我都会拣🤪啲肉都几嫩滑,可以多啲烧烤酱就更好)#德国咸猪手配酸菜及薯仔沙律 🐖猪嘅骚都重呀,但尚可接受嘅个皮都系烤得好脆#GreekYogurtAndRaspberryCrunchCake 🍰(味道好浓,酸酸甜甜好开胃)#EspressoAndYuzuCake 🍰(呢款个味道几特别,咖啡味同柚子味都好出,几清新)#PandanPinaColadaCake 🍰(其实我唔系好食到佢咩味,系有少少菠萝味嘅,但最食得出嘅系椰丝😂)呢期响度食饭 Blue Girl 有推广,上网登记有四枝啤酒送 (一枱只计一个人登记)店员服务几好,系我哋六个人个座位
#墨西哥粟米片配牛油果酱蕃茄芽莎 🌮🥑🍅
#德国超级香肠拼盘 🐖
(正常德国餐厅食到嘅肠拼盘)
#熔岩芝士面包及薯条 🧀🍞🍟
(芝士味都几香而且够多,唔会话食到咁上下薯条无芝士配住食)
#烤特色乳猪配香菇鸭肉烩饭 🐖🦆🍚
另外个烩饭汁好香好好味)
#美式烧排骨 🐖
(每次一大班人食西式菜我都会拣🤪
啲肉都几嫩滑,可以多啲烧烤酱就更好)
#德国咸猪手配酸菜及薯仔沙律 🐖
猪嘅骚都重呀,但尚可接受嘅
个皮都系烤得好脆
(味道好浓,酸酸甜甜好开胃)
#EspressoAndYuzuCake 🍰
(呢款个味道几特别,咖啡味同柚子味都好出,几清新)
#PandanPinaColadaCake 🍰
店员服务几好,系我哋六个人个座位坐得迫少少 (无办法🤷🏻♂️)