2023-12-31
除夕夜食放题,点知中晒伏!!!由食物质素讲起,啲刺身一想到已经见到啲冰开始溶雪成水,每食一啖都觉得啲刺身唔新鲜。到熟食,未食过烧鸡翼可以赶到好似柴咁😅😅羊肉串劲串,完全食唔落口((p.s.唔系臊味到员工服务质素,其实大部份员工都算正常。唯独系一个着T恤嘅女人((讲普通话嘅)),黑口黑面😅😅好啦,当佢唔识笑或者全家死晒笑唔出😅佢竟然送嘢食上枱嘅时候黑口黑面企喺我哋侧边示意叫我哋帮佢攞,重点完全冇讲过任何一句说话,或者唔该,净系企喺度望住我哋😅😅我哋已经帮佢set晒位,比个空位佢。请问呢啲系咩服务态度?😂😂唔讲以为我哋先系服务员🤣🤣到间舖头嘅卫生,厨房入边嘅情况我哋唔知啦都唔敢想像,但眼见嘅地下同座椅都好污糟。仲有咁大间舖头竟然唔收信用卡((话部机坏啦))但完全冇提早通知,好彩我哋两个人食八百几蚊都有现金,有啲成六至八人食点会个个有几千蚊现金袋喺身,仲要冇提早通知😅😅应该要喺入座前提早通知。仲要呢间舖头真系疯狂漏单,见到隔篱枱客系咁追单真系辛苦。比钱买教训😅😅冇下次
仲要呢间舖头真系疯狂漏单,见到隔篱枱客系咁追单真系辛苦。
比钱买教训😅😅冇下次