超级饱超级多选择🤣今日同妈妈系黄大仙依头行街,然后见到依间餐厅都几吸引,好似好多选择,就入咗去。因为我地都好肚饿,两点几先黎食午饭,叫咗好多野食。首先黎既就系一碗日式鱼汤乌冬,个汤底几浓几有鱼味,乌冬好滑,唔算好大碗,当系开下个胃,因为我地知道一阵仲有好多野食等紧我地😂第二样食野就系蒸蛋,我真系好中意食日式蒸蛋,依间餐厅整得尤其地好食,好滑不得止,食每一啖既蛋都有冬菇味,温度亦都够热,一流!之后又叫咗炸鸡扬物,啲肉唔会好「鞋」,又好多汁,唔会炸到干哂,值得一试!妈咪好中意食三文鱼同寿司,叫咗依个「三文鱼寿司刺身定食」,满足哂佢既愿望有超过一半佢系佢食,佢仲话啲寿司好新鲜!我好中意佢个花之恋,好足料呀!重点第二就系个猪颈肉便当,佢有好多其他便当既选择例如鳗鱼便当。依个猪颈肉都无令我失望,唔算太肥亦都好有口感,加埋啲猪颈肉汁😍好饱好味最估唔到既系佢个金菇肥牛,竟然仲好食过我妈咪自己整果啲!🤣仲有两杯特饮: 青苹果奇异果梳打,好特别,佢摆咗支mini lemonade 系个杯上面🤣好型!另外有杯青柠柠檬梳打,清新之余又唔会太甜😋
超级饱超级多选择🤣

最估唔到既系佢个金菇肥牛,竟然仲好食过我妈咪自己整果啲!🤣

2019-02-21