2022-10-12
香港既烧肉放题店都俾我食得7788,又俾我发现漏网之鱼,今日就来食一食😎佢有SET ABCD餐,晚餐价钱由300-900蚊不等。我地最后拣左SET C餐!餐厅环境干净,面积好大,座位宽阔,坐得舒服,成个环境令我好似真系去咗日本🇯🇵坐低就俾左一张QR CODE既单,可以自己扫描自助落单,呢张QR CODE单下面仲有几组number同QR CODE,介绍返今日食既日本和牛,可以睇到和牛出产嘅农场,你食紧既系咩品种(长知识)😌😌😌等紧嘢食嘅同时,可以先去佢地既自助区,有自助新鲜蔬菜,食番个开胃沙律餐🥗。仲有罐装饮品、特调果汁、花茶🍹当然唔少得既甜品,足足有12种唔同口味嘅明治雪条😋今日食既C set 足足有110款食物,唔计海鲜野菜以及其他款食物,净系肉都超过50种!钟意食肉既朋友,真系可以来试下!除左以上,套餐再加4 set 指定拼盘。呢四个拼盘黎到真系哗一声!肉肉肉肉肉肉肉!🫣🫣🫣除左卖相靓、超级juicy、100分👍🏽🥩极上花盛合:和牛肋肉 •和牛里脊肉•里脊肉 • 牛外横隔膜 •豚肋肉 •牛舌 🥩Today's Special 是日宝箱:当日新鲜即切和牛🥩舟盛:特选牛 •豚 •鸡 •
🥩舟盛:特选牛 •豚 •鸡 •海鲜 • 野菜
🥩桶盛:牛肋肉 • 牛里脊肉 •豚肉 •鸡
除咗上面嘅嘢,我哋当然食下佢其他野食,点完餐佢地会用自动送餐系统,经运输带送到面前👍🏽好似去食寿司咁🤣🤣
我觉得可以Encore, 餐厅既牛肉食落系好食,而且会觉得值回票价😌诚意推荐比大家😚