新既張既酸菜魚🐟友人係附近番工,佢想試依間新開既酸菜魚🐟我地就膽粗粗入左黎食🤣係網評到睇好壞都一半一半❗️依間店既背景都用番魚為題😂入到黎點都要食番條魚先對得住自己😜.✨二人餐 $328📌香辣蝦多士📌麻辣小餡餅.🔆酸菜枝竹依個好開胃🤗我第一次食,都覺得好唔錯,小小酸😀.🔆尖椒四川皮蛋佢啲尖椒多到一個點❗️啲皮蛋仲要仲要好入味,唔會話好辣.✨招牌酸菜魚見到啲網評話失望係因為得酸味無辣味😂所以今次我醒水,叫中辣,平衡番個辣味😀上到黎既辣度岩岩好😇魚都好多,夠晒兩個人食❗️成煲野入面仲有唔少既配菜,好似大豆牙,粉絲,豆卜等等,吸晒啲味❤️配埋飯,係完美既配搭.🔆麻香豆腐血旺依個係侍應推介😂估唔到又幾好食,個汁整得幾好,真係有麻係個口到🤣豆腐果啲好入味😊血旺都好有口感,唔會一patpat甘🤣.🔖侍應好好禮貌
新既張既酸菜魚🐟
✨二人餐 $328
📌香辣蝦多士
📌麻辣小餡餅
🔆酸菜枝竹
依個好開胃🤗我第一次食,都覺得好唔錯,小小酸😀.
🔆尖椒四川皮蛋
佢啲尖椒多到一個點❗️啲皮蛋仲要仲要好入味,唔會話好辣

✨招牌酸菜魚

🔆麻香豆腐血旺