2023-06-26 17 浏览
最近行过旺角 见到呢间好似药材舖嘅店舖 佢哋除咗有卖参茸海味 亦有炖汤、糖水、龟苓膏等 全部都系即买即饮 无添加又足料 一于买几款返屋企试吓🥰值得一提 佢哋嘅包装好密实 亦都有玻璃樽装住 完全唔会怕倒泻 买来送礼/自私饮都系一个唔错选择🙌🏻💓美国花旗参石斟花胶炖汤 呢一款真系好受女人欢迎 延缓衰老、强筋健骨 有花旗参嘅甘香味 而且里面有一大旧花胶、猪展、花旗参、石斟 足料又降火!💓润肤花胶乌鸡汤个人最钟意呢一款😍选用纽西兰花胶、竹丝鸡等食材炖煮 每日新鲜即叫即制 好适合我呢啲皮肤干燥又夜瞓嘅人👍🏻💓花胶仔炖北海道牛奶糖水听个名都知滋阴养颜又美白😋 冻食热食都冇问题 采用纽西兰野生花胶仔、北海道3.6牛奶、莲子,百合,红枣等 花胶香滑都唔细块🤣入口好香红枣味 加左牛奶嘅香滑 整体嘅感觉唔甜又好饮👍🏻养颜必饮!💓灵芝石斛龟灵膏护肝排毒 用真龟板制成 好啱我呢啲热气人士食 味道甘苦 配埋糖水食就一流啦🥰

💓美国花旗参石斟花胶炖汤

💓润肤花胶乌鸡汤