2023-05-05
呢间大排档不得了👍🏻装修够新净,环境够清洁👍🏻有别于传统嘅大排档。坐低好舒服!餐牌选择好多,花多眼乱😂我地叫左D皇牌必食嘅镬气小菜小炒王:呢味𩠌间间大排档都有,但唔系间间好食!今次呢个就正啦,虾仁够爽,鱿鱼量多,欣赏佢加入左炸芋头丝,令个小炒王增加左「脆」呢个口感👍🏻必食!❤️孜然牛肉:一上枱已经闻到好香孜然味,味道当然系又香又惹味,牛肉片片大块,仲好嫩滑。豆豉鲮鱼炒油麦菜:油麦菜始终都系大排档炒果D先系最油润最好味。我系屋企点都煮唔到咁惹味😂连我个唔钟意食菜嘅朋友都一齐清晒碟👍🏻最后介绍埋个烧烤,我叫左墨丸同鸡中翼!超好食😋墨丸又大粒又弹牙!鸡翼皮香脆,肉滑!必食呢间嘅烧烤,涂左满满嘅香料酱去烧🤤非常惹味,非常好食👍🏻无论小菜定烧烤小食都好惹味,价钱亦唔贵,坐得阔落舒适👍🏻会再帮衬🤩
餐牌选择好多,花多眼乱😂我地叫左D皇牌必食嘅镬气小菜