2021-09-10 42 浏览
铜锣湾The L. Square呢栋大楼好多高质楼上铺,今次就BOOK定枱过黎食西餐😃呢到食物种类选择都几多下,而套餐比起散叫价钱就更加抵食,见个SET DINNER D食物都啱我口味,所以今次叫左个二人套餐($628),包括有新英伦周打蚬汤(两客)、香蒜牛油煮蚬、草饲澳洲肉眼牛扒、鹅肝松露意大利粉、精选蛋糕(两件)、咖啡或茶里面装修环境都充满音乐风格🎶新英伦周打蚬汤:个汤质感几浓郁,里面仲有蚬肉同烟肉粒令味道更加丰富,配埋件蒜蓉多士食下😋香蒜牛油煮蚬:呢碟煮蚬份量比想像中大碟,用香蒜牛油黎煮,所以味道系非常邪恶地香口🤤蚬肉肉厚肥美,食落亦都几鲜甜😋伴碟D蒜蓉多士都好香脆,中意嘅点埋本身煮蚬嘅汁黎食仲更加好食👍🏻草饲澳洲肉眼牛扒:今次ORDER叫左5成熟,净系上碟见到烧得系非常之靓😍切开见到内里非常粉嫩,睇见都觉得正到流晒口水🤤一食落去果然冇令人失望,牛扒非常浓味,肉质嫩滑无比,就咁食已经好够味🤩中意嘅可以洒少少盐调下味更加惹味,或者点埋个酱汁一样咁滋味,点食都咁正😋伴碟仲有大啡菇,大大只非常JUICY👍🏻鹅肝松露意大利粉:喺松露意粉上面放上鹅肝,卖相够吸引😍鹅肝煎香,入口即溶,而意粉
铜锣湾The L. Square呢栋大楼好多高质楼上铺,今次就BOOK定枱过黎食西餐😃呢到食物种类选择都几多下,而套餐比起散叫价钱就更加抵食,见个SET DINNER D食物都啱我口味,所以今次叫左个二人套餐($628),包括有新英伦周打蚬汤(两客)香蒜牛油煮蚬草饲澳洲肉眼牛扒鹅肝松露意大利粉精选蛋糕(两件)咖啡或茶

里面装修环境都充满音乐风格🎶

香蒜牛油煮蚬
鹅肝松露意大利粉:喺松露意粉上面放上鹅肝,卖相够吸引😍鹅肝煎香,入口即溶,而意粉软硬度适中,挂满松露酱香,食落每一啖意粉都好够味好香浓😋

精选蛋糕
精选蛋糕:最后食埋件CHEESECAKE,够芝味而唔会太腻,仲要蓝莓同士多啤梨食,几甜下😄

冻柠茶
冻柠茶:味道正常,够大杯同冰冻

呢一餐个SET DINNER 无论份量同食物质素都好出色,上菜节奏安排亦都好好,唔会太慢或太赶急放到成枱满晒冇位,同埋职员会好主动REFILL WATER,成餐都好令人满意🥰如果SET DINNER有多D OPTIONAL ITEMS可以升级就更加好😜

补MENU
2021-08-21
$345.5 (晚餐)
精选蛋糕
冻柠茶