尖沙咀韩国菜林立,近日食呢间韩国餐厅人气都几爆,当日都等咗半个钟,入到去好似去咗韩式屋企一样,装修走温馨木系环境,气氛都几热闹!韩国菜一定有前菜,呢度有四款,除咗泡菜之外,仲有韭菜、莲藕、韩式鱼片、泡菜偏酸唔系好辣,配搭饭食咁美味!🐃🍚韩式牛肉石头饭 $108热辣辣嘅牛肉饭,最啱我口味,呢个石锅饭大份抵食,配菜份量好多:芽菜、蔬菜萝卜,辣度可能配合返香港人口味,甜中带微辣,配合埋双蛋黄汁同腌制牛肉碎,感觉好饱肚又满足!套餐仲有💚海带汤除咗有海带鲜味之外,胡椒味都好重,所以感觉好暖胃!🐖🌶️泡菜辣猪肉饭 $108充满非常浓郁嘅韩式酱汁味道,大量泡菜同萝卜条,味道偏刺激,混合白饭一齐食啱啱好,超惹味,喜欢韩式辣猪肉饭嘅朋友一定会钟意!✨呢间店性价比都几高,传统套餐有晒所有嘢食,都几方便,牛肉饭太多食唔晒,仲有最钟意嘅香甜益力多🧡

🐃🍚韩式牛肉石头饭 $108

🐖🌶️泡菜辣猪肉饭 $108