2016-03-23 98 浏览
住系将军澳区,其实附近嘅商场都几好行,今日就系附近嘅将军澳中心食呢间新分店冬阴公公!入到去,好多人客,经店员安排好位置后就慢慢选择食物!哗!想讲d野食真系好平!!难怪咁多人客,而且见d食物都几好貌相咁,一于嗌多少少豪食一下先!我地嗌左,海南鸡饭,加$8仲有得转鸡脾,话明豪食,紧系转,再嚟个冬荫公海鲜米线,再加小食马来沙嗲串烧,要牛嘅,再加香蕉薄饼同芒果薄饼各一份,最后嗌埋饮品,黑珍珠椰汁冰,红豆椰汁冰,嗌左七样野食,$300都吾洗,又吾洗加一,系咪平先!整体全部都好食,海南鸡饭真系好滑,我连鸡皮都食埋,酱汁仲有三款嚟点!海鲜冬荫公米线都好好食,好大只嘅海虾,又有青口,同其他配料,冬荫公都好好饮,吾会太辣,好香椰味,而且好大碗,男仔食都劲饱!沙嗲串烧有鸡同牛选择,而且价钱都好平,$48就有三串!好香口,又吾会太un,酱汁都好好味,好食丫!香蕉薄饼同芒果薄饼估吾到咁大份,先廿几蚊,咁大份劲饱,香蕉同芒果都各有特色,芒果一赞系芒果肉多同好甜,吾错,而香蕉都好衬薄饼,最后食吾晒,一份其实我觉得三人都食得丫,又平又好食!整体真系吾错,价钱平就吾洗讲,仲吾洗加一,味道都好好食,好适合香港人口味,吾
整体真系吾错,价钱平就吾洗讲,仲吾洗加一,味道都好好食,好适合香港人口味,吾会太辣,但又好惹味同泰国风味!正!