餐厅: 蟹仙海鮮私房.蒸氣石碢 (環海大廈)
资讯:

2024-09-16 971 浏览
餐廳入面有魚缸可以俾你睇當日嘅新鮮海鮮食材,可以揀自己嘅心頭好揀好想食嘅套餐之後呢就可以坐定定等職員幫我哋調校時間去蒸海鮮啦今次同朋友嗌左個尊貴海鮮套餐太平洋饅頭蟹圓滾滾既外型好可愛細細隻咁 食落好嫩滑鮮甜⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯#^蟹黃大元貝特色海鮮醬大大粒配上蟹黃醬,超入味!野生奄仔蟹好大隻奄仔蟹超多膏 食落去啖啖都有肉㗎🧡🧡🧡食落好鮮甜 推薦必試!琵琶龍蝦龍蝦食得多 琵琶龍蝦肉質都幾爽彈牙台灣九孔鮑魚鮑魚肉質好爽彈 啖啖肉 都算好大隻加拿大野生海虎蝦虎蝦都幾大隻 蝦肉鮮甜扎實!蝦頭仲要有膏🫡🫡🫡海鮮粥食晒所有野 最後職員按大家嘅喜好加入蔥花,菜脯。本身粥底已經有豬骨同埋粟米,再加上海鮮係蒸煮之後精華落晒下面嘅粥入面!個粥好鮮甜!食到最後仲有甜品椰汁雪燕真材實料!

今次同朋友嗌左個尊貴海鮮套餐

太平洋饅頭蟹
圓滾滾既外型好可愛
細細隻咁 食落好嫩滑鮮甜
⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯#^
蟹黃大元貝特色海鮮醬
大大粒配上蟹黃醬,超入味!

野生奄仔蟹
好大隻奄仔蟹超多膏
食落去啖啖都有肉㗎
🧡🧡🧡食落好鮮甜 推薦必試!

琵琶龍蝦
龍蝦食得多 琵琶龍蝦肉質都幾爽彈牙