2024-03-18
呢间系新开既川菜小店,入面既木桶饭好多人推荐,见好多人都会特登排队来食呢度既木桶饭🍚今次我简系要来捧下场啦,食完真心觉得唔错。呢度有2层,上面系套房可以比顾客卜,方便一家人可以聚会👨👩👧👦间铺头仲有d午市套餐优惠,所有套餐都可以送汽水一瓶,小食只需加10蚊就可以享受到啦。若是学生则有7折既优惠💰而且米饭系不限量的,超推荐去尝试🌟油炸花生米呢个真系下酒一流,炸完既花生系好脆口又好香口,又唔会好咸🥜同朋友吹吹下水就食晒,超好食🌟一碗香木桶饭 $59以尖椒回锅肉为主,尖椒食落去少少辣🌶️加上肥瘦岩岩好既回锅肉,整到好香口,送咪个木桶饭,分量又好多,啖啖肉🥩又香又辣,真系超惹味,送饭真系一流🌟酸辣椒鸡肾木桶饭 $59呢个木桶饭既鸡肾分量真系好多,入面有酸豆角,辣椒同青辣椒🫑d鸡肾又超到好香口,完全食唔出任何既腥味,好爽口,成个饭又辣又好咸香,真系一流,黎到真系必食既菜式之一😋🌟擂椒茄子皮蛋 $68呢种食法系我第一次尝试,入面有擂椒,茄子🍆皮蛋,全部摆落去捣碎佢,保持三种材料既原汁原味,无加任何既调味料🧂食落去完全唔会杂味,配搭到几好🌟可乐🌟忌廉
🌟油炸花生米
🌟一碗香木桶饭 $59