2022-04-27 126 浏览
#猪妹食好西🐷_扫街#猪妹食好西_新界 #猪妹食好西_路德围 《蚝得喜》食物:🐷🐷🐷🐷/ 5服务:🐷🐷🐷 / 5CP 值: 🐷🐷🐷/ 5环境:-/ 5夜麻麻就系要出一啲邪恶嘅post😈😈😈🤫🤫🤫炸蚝饼 $40(细)$56 (大)今次就拣咗个细 就算系细嘅 份量都唔会话好少👍🏻差唔多每一块都至少会有三至四粒蚝仔 🥰虽然我哋呢一个唔系新鲜炸起 但系外皮都好脆😍 唔算话太厚粉 中间松软得来都有啲烟韧🤤🤤建议一定要加埋啲酱一齐食 甜甜辣辣咁样🤤🤤好惹味🤩😋呢间小店5月1号就会正式光荣退休🥺🥺要食嘅话就要快啲帮衬啦#hongkong #hkfoodie #foodie #吃货#手机食先#蚝得喜#路德围 #荃湾美食 #荃湾 #荃湾好去处 #蚝饼#炸物 #邪恶美食#food#食好西#相机食先#猪妹食好西🐷

《蚝得喜》

食物:🐷🐷🐷🐷/ 5
服务:🐷🐷🐷 / 5
CP 值: 🐷🐷🐷/ 5
环境:-/ 5

夜麻麻就系要出一啲邪恶嘅post😈😈😈🤫🤫🤫

炸蚝饼 $40(细)$56 (大)

呢间小店5月1号就会正式光荣退休🥺🥺要食嘅话就要快啲帮衬啦

即炸蚝饼😍😍