最近知道新都城二期开左一间新餐厅叫七月烤鱼 主打烤鱼 卖相吸引 吾洗北上都叹到 一于黎试下呢到嘅招牌菜 烤鱼啦😜我地叫左个👫🏻二人餐 $499除左烤鱼仲有4串自选串烧 同埋扇贝 都几丰富🐠清江鱼 藤椒青椒口味 (小辣)鱼肉非常新鲜 口感好嫩滑 冇腥味开左边 避开到好多鱼骨 啖啖肉藤椒青椒口味吾错 愈煲愈出味 个阵椒麻食到上晒引😍🦪蒜蓉烧扇贝2只好大只🤪蒜蓉加埋牛油烧出黎超香 闻到流晒口水 肉质新鲜弹牙🥬烧韭菜韭菜好长好大棵 抵食😊全部串烧都会放系块铁板上暖著佢 咁就吾怕滩到冻晒 可以慢慢叹 好细心👏🏼🔥烧鸡软骨串食落索索声 好果制👍🏻🐑烧羊肉串肉味吾太膻 加上每旧都一小口 容易食🐔秘制烤鸡爪鸡脚烧完都吾un 几爽口 由其食到啲筋 好特别 平时吾会咁易食到🍜葱油伴面 $38虽然咁多野食 但晚餐都系想食啲殿粉质 于是我地就额外叫多个面食 面质几Q弹 有嚼劲 葱油好香 同烤鱼好夹⭐️份量都好多 够晒2个人食🍸芒果乳酸茉莉绿茶 +$19🍹草莓番石榴乳酸梳打 +$21味道清新怡人 几解辣 💭餐厅食物质素高 难怪平日既晚上都座无虚席咁多人食 一个套餐有晒烤鱼 串烧 大满足🥰

二人餐

🐠清江鱼 藤椒青椒口味 (小辣)
鱼肉非常新鲜 口感好嫩滑 冇腥味
开左边 避开到好多鱼骨 啖啖肉