2019-02-05
$516 两位(任食)大角咀新开咗一间有打机 既人 一定觉得个名好亲切 嘅鸡煲火锅😂, 打机要争餐死先食到只鸡, 嚟到呢度,你钟意食几多都得。店舖环境开扬干净, 楼底又够高, 就算隔离枱食劲辣 都唔怕攻到标眼水 。豉油配料喺自取既, 啤酒汽水任饮都系自取嘅。 唔钟意冻饮嘅朋友都有热嘅菊花水饮, 菊花味够好清 新。 仲发现到有凉粉同埋啫喱 可以再黎饭后甜品👍🏻。同埋有啲小细节我觉得都几好嘅, 佢餐牌唔再系 一叠纸畀你剔, 系剔落板度, 都成为环保出返一分力。🙂讲番食物喇, 都系一般食鸡煲嘅程序啦, 不过系剔菜嘅时候可以畀你拣,芫茜、洋葱、大葱嘅份量,我觉得几贴心又唔会浪费。 好快鸡煲到咗,炆大约10分钟就可以食, 望落去好足料,花椒八角够。 鸡虽然唔系好够鸡味, 但系食得出唔系一早炆定再畀你果种, 鸡都算滑。其他火锅配料 都算种类多。 剔咗大嘅蟹棒, 安格斯牛,西班牙猪肉片, 各式丸类,全部都合格有余。整体嚟讲都几高质嘅又坐得几舒服, 都系再嚟食嘅。而且新张优惠每5位入座,一位免费🤩🔎 食鸡(大角咀)大角咀洋松街38号地下1-2号舖
整体嚟讲都几高质嘅又坐得几舒服, 都系再嚟食嘅。
而且新张优惠每5位入座,一位免费🤩
🔎 食鸡(大角咀)
大角咀洋松街38号地下1-2号舖