2022-05-22 64 浏览
🐱🐷西关老祖🐱🐷当唔系新年嘅时候 除咗酒楼之后仲有边度有萝卜糕食?喺西关老祖就有自家制嘅萝卜糕😍佐敦铺位于文苑街 柯士甸站A出口出嚟行5分钟左右就到~铺头主要做外卖 (葵涌广场都有分店㗎)落单系自助嘅 大部分电子货币都收😉好方便萝卜糕到手✨佢入面系真空包装,出面再用个保冷袋入住,然后再入落纸袋比我😌店员好细心提醒放入雪柜要拆咗保冷袋先~仲要佢系用法式陶瓷盘装😍好高质✨仲好环保 可以重用!一打开个包装 已经闻到啲瑶柱味🥰仲见到有虾米腊肉等💖好丰富即刻煎香佢试试先😆😆煎到金黄色好靓✨煎个时都好香!佢呢款系用萝卜丝整 食落软身啲亦充满萝卜嘅香甜☺️当你咬到啲瑶柱虾米或者腊肉𠮶时 又会有阵油香同咸香味爆出嚟😌好够味~佢除咗萝卜糕之外 其实有好多其他野食!例如古法濑粉,炸黑毛猪肉糭等💖直家仲有28蚊嘅全年粮尾套餐😆有一款主食 两款小食 仲有野饮!好抵食!🐱🐷总结:对于食萝卜糕唔落酱嘅我 呢款都好够味~❗️注意:呢度唔收现金㗎😌
🐱🐷西关老祖🐱🐷

落单系自助嘅 大部分电子货币都收😉好方便

老祖·秘传瑶柱萝卜糕

一打开个包装 已经闻到啲瑶柱味🥰仲见到有虾米腊肉等💖好丰富

即刻煎香佢试试先😆😆煎到金黄色好靓✨煎个时都好香!

🐱🐷总结:对于食萝卜糕唔落酱嘅我 呢款都好够味~
❗️注意:呢度唔收现金㗎😌

2022-05-20