福冈汉堡扒 (尖沙咀)📍尖沙咀厚福街11号地下A号舖平时买汉堡扒番屋企自制Burger 就试得多,系餐厅石烧澳洲和牛汉堡扒就第一次👍🏻👍🏻 我地叫左个丰富两人套餐$366, 包括两个汉堡扒,一个大大碗豚肉泡菜饭,同埋加$36换两杯特饮,套餐仲有跟面豉汤同沙律!份量之大真系捧住个肚走😆澳洲和牛肉混入特制香料同调味料,将汉堡扒搓成球状,食落肉味香浓而且非常多汁!食法系每次将一小团汉堡扒放上高温石烧烤至理想熟度,大概每面需时只系3-5 秒,视乎个人喜好。如果想要半生熟爆汁效果 ,建议每面烤3秒钟就可以❤️每件汉堡扒可以配上芝士蛋同泡菜一齐食,非常惹味!如果发现石烧已经降温,可以要求店员帮你换一个新石。我哋今次嘅体验就系见到店员非常之细心,会密切观察食客嘅进度,店员主动帮我哋换咗两次石,服务一流!👩‍🍳菠萝烟肉和牛汉堡扒加咗菠萝嘅芝士蛋,一啲都唔奇怪,菠萝嘅清甜反而带出清新嘅感觉! 汉堡扒面头有几片烟肉,每面烤一烤好快就会更变金黄,肥美香口!👩‍🍳芝士蛋蒜和牛汉堡扒同上面𠮶个嘅分别就系冇咗菠萝同埋烟肉,味道都相近!👩‍🍳芝士泡豚丼呢个饭真系非常之巨型!无敌芝士有强烈拉斯效果,泡菜豚肉配埋珍珠米,
福冈汉堡扒 (尖沙咀)
📍尖沙咀厚福街11号地下A号舖

每件汉堡扒可以配上芝士蛋同泡菜一齐食,非常惹味!

👩‍🍳菠萝烟肉和牛汉堡扒
菠萝烟肉和牛汉堡扒

👩‍🍳芝士蛋蒜和牛汉堡扒
同上面𠮶个嘅分别就系冇咗菠萝同埋烟肉,味道都相近!
芝士蛋蒜和牛汉堡扒

👩‍🍳芝士泡豚丼
呢个饭真系非常之巨型!无敌芝士有强烈拉斯效果,泡菜豚肉配埋珍珠米,烟烟韧韧酸酸带微辣十分之惹味!平时戎饭都食左3 碗!
芝士泡豚丼

🥤特饮:西柚特饮, 百香果特饮 (跟餐每杯加$18)
特饮又系非常之大杯! 目测每杯有500-600ml 🤔 冰量充足,就算食完嘢都仲有非常之冰凉嘅效果!清甜解渴!
西柚特饮
百香果特饮