2022-12-23 335 浏览
呢几日天气转凉,最岩食下辣辣鸡煲,上次巳经想食呢间鸡煲,因太多人排队无缘食到。今次突登平日去食,企起门口等到5点开门就入去餐厅,今次一定食到啦瓜。我地未够5点巳经坐起到等,除左我地巳经见到几个人等紧啦。入到去餐厅内,眼前一亮,装横很有怀旧特色,有很多卡位,座位寛敞舒适。我地点了严选美国安格斯牛套餐B,包括雪花肥牛,特级肥牛,广岛蚝,手打虾滑,半壳扇贝,美国安格斯牛颈脊,指定啤洒任饮。鸡煲既鸡肉嫩口多汁,酱汁非常惹味,份量刚刚好。肥牛肥瘦分布均匀,入口即溶,就算叫第二round 肥牛都系靓既,唔会好似其他店甘净系第1 round 既牛先靓d。仲有手打虾滑咬落弹牙,熟食既调味得好。