2023-04-28
天气冻冻地, 又系时候食鸡煲.我地2个拣左最平的A餐, bb 辣鸡煲.鸡煲好快就嚟到, 开个电爈, 好快就有香味, 鸡起码有半只, 鸡肉好滑, 有肉汁, 仲好有香的麻辣味. 虽然我唔食得辣, 但呢个 bb 辣完全唔辣, 啱晒想有少少辣但又唔食得辣的朋友食. 除左鸡外, 佢的配料, 包括洋葱, 香芹都好入味. 一个字当然, 半只鸡点会够饱, 我地好快就加入少少麻辣汤底打边爈, 叫左好多配料, 主力推介有以下几款: 向铃, 细细件, 即炸, 索晒味, 好味. 黄金芋圆球, 超超超好味, 外面系南瓜溶包住芋溶, 好香好甜, 食左几粒.肥牛有雪花, 食牛已经抵晒. 仲有虾滑, 由于佢嚟到好细粒, 所以我地全粒放入去滚, 滚完变成一大粒虾丸咁, 好好食, 又弹牙, 呢个又系必食推介, 仲有沙白, 同虾, 沙白完全冇沙, 掂, 仲好重海水味, 虾大大只, 回本之选.最后想讲饮品都好多选择, 除左汽水类外, 仲有好多解热气的饮品, 包括细细支咸柑桔, 竹蔗芧根, 自家制的茶类, 仲有一款啱晒你.
我地2个拣左最平的A餐, bb 辣鸡煲. 鸡煲好快就嚟到, 开个电爈, 好快就有香味, 鸡起码有半只, 鸡肉好滑, 有肉汁, 仲好有香的麻辣味. 虽然我唔食得辣, 但呢个 bb 辣完全唔辣, 啱晒想有少少辣但又唔食得辣的朋友食. 除左鸡外, 佢的配料, 包括洋葱, 香芹都好入味. 一个字