2023-10-04
一起来食韩国美食,又有好地边方推荐什大家😍我拣咗佢哋嘅牛肉欢乐盘😍,仲有多款欢乐盘俾大家选择😍浓浓嘅三重芝士,仲有得拉丝,配上辣辣地嘅泡菜,酸甜嘅菠萝,仲有鸡蛋,每一啖都好满足👍欢乐盘岩两至三人食用,分量同材料都好多,而且唔单调,就算普通嘅鸡蛋入边都会加入粟米同芝士,口感十足🥰我哋将材料捞埋一齐食,但其实真正嘅食饭我哋仲未知道😂唔知岩唔岩,但都好好味三兄弟炸鸡拼盘芝士锅😻小食拼盘,好多款式,一定要配上辣辣嘅泡菜,有炸春卷,炸粉丝卷,炸饺子鸡翼鸡髀,再配上开胃嘅菠萝,芝士味道比较咸👍而炸物嘅味道比较淡,比例好好😻一锅热腾腾嘅芝士,口感浓郁,奶味亦比较重,而且炸物嘅外皮好松脆,一直加热令到食物保持著暖和😍非常钟意佢哋嘅芝士,不但浓郁而且仲可以拉丝,香浓松脆嘅感觉,香味不断,令人垂涎三尺😻😻仲有好多唔同款式嘅饮品,亦都有韩国烧酒,食物同饮品嘅款式都好多,唔想咁Heavy可以拣佢哋嘅一人餐,味道绝对令你有惊喜👍 10分我会比8分,首先味道嚟讲真系好丰富,重口味人士之选,而且款式亦都比较多,价钱嚟讲系中等,而且地方大坐得舒服👍