2017-01-27 86 浏览
今日见到肥姐隔离新开一间韩国野食,好韩feel!重点系女店员系韩妹!正呀!叫野食之前已经同佢讲左anyeonghaseyo!叫左个韩式寿司卷黎食。好粗大,我handle唔到呀!钟意寿司入边阵香味,越食越开胃。之后叫左个炒年糕,加左粉丝卷系上面。呢个粉丝卷都真系几大,而且仲好脆。食既时候仲热辣辣!年糕微辣记味道,同我之前系弘大食既街边小食年糕系一样味道架!甜甜地又辣辣地,真系越食越上瘾!食韩国野梗系一定要食鸡啦!叫左个酱烤鸡。仲加左一层厚厚的芝士。个酱汁个人好钟意呢个味道,烤鸡整到唔会好干,入边水份好够,加埋芝士既味道,太邪恶啦!之后再叫埋个鱼肉肠仔卷。呢个都好大条。发现今日食好多条状既野。肠仔同鱼肉既味道沟埋一齐,有少少似热狗,但系味道会再香d。今餐真系超级惹味。下次再食!
今日见到肥姐隔离新开一间韩国野食,好韩feel!

重点系女店员系韩妹!正呀!

叫野食之前已经同佢讲左anyeonghaseyo!

今餐真系超级惹味。下次再食!