小店位于旺角市中心, 朗豪坊斜对面, 行完街就顺便黎到, 十分方便🚶招牌香锅黎得呢度梗系要试下佢既招牌香锅, 有不同口味同辣度可供选择, 同埋最少要拣五𩠌, 我地就拣左麻辣小辣, 初头食第一啖唔算辣, 食到最后先比较辣d, 而麻既感觉较重, 经常食到条脷麻晒, 都几惹味😉𩠌就拣左有肥牛, 牛舌, 猪颈肉, 猪大肠同金菇肥牛较薄, 容易入味挂汁牛舌相对较厚身, 口感偏淋, 易咬开猪颈肉肉身实净, 肉汁都丰富猪大肠有d干身, 比较其他有d失色, 但胜在份量够多金菇条条分明, 可以轻松连埋上面堆肉一齐食, 增强口感之余, 亦中和一下d油腻感口水鸡鸡既份量正常, 都多肉既, 唔会净系话得骨, 而口水汁就一d都唔孤寒, 成大pat淋系上面, 最后食晒d鸡都仲有好多汁净🐔泡椒鱿鱼须有干同湿两款整法, 既然香锅已经食左干炒整法, 呢个菜就试下湿炒, 鱿鱼须大大条有咬口, 估计都食左10条以上, 因为湿炒关系, 多汁之余仲带有阵阵香气, 非常香口😋

招牌香锅

𩠌就拣左有肥牛, 牛舌, 猪颈肉, 猪大肠同金菇

肥牛较薄, 容易入味挂汁
牛舌相对较厚身, 口感偏淋, 易咬开
猪颈肉肉身实净, 肉汁都丰富
猪大肠有d干身, 比较其他有d失色, 但胜在份量够多

口水鸡

泡椒鱿鱼须